NOTICIES‎ > ‎

Arrenca la 1ª Fira de biomassa forestal de Catalunya

11 de nov. 2011, 4:59 publicada per David Pérez


Amb l’objectiu d’impulsar l’ús de la biomassa amb finalitats energètiques i crear un punt de trobada entre tots els agents implicats amb el sector de la biomassa forestal (instal·ladors, productors, consumidors finals, ….), s’ha organitzat la I fira de biomassa forestal a Catalunya. La fira, que tindrà lloc els dies 23, 24 i 25 de febrer de 2012, ha estat organitzada per diferents entitats que treballen per impulsar el sector: l’Ajuntament de Vic, la Generalitat de Catalunya, l’Instut Català de l’Energia, el Centre de la Propietat Forestal i els Consells Comarcals de la Selva i d’Osona.

La Fira està adreçada a totes les empreses vinculades al sector de la biomassa: enginyeries, comercials, instal·ladors, fabricants, promotors energètics, empreses de serveis energètics, productors de biomassa, distribuidors de biomassa, així com també als consumidors finals (tècnics de l’administració, industrials, institucions, investigadors, arquitectes, aparelladors, adiminstradors de finques, etc…). Així mateix, la fira també està adreçada a la ciutadania en general per tal de promoure la biomassa com a font d’ús energètic domèstica.

L’entrada serà gratuïta. Trobareu tota la informació en aquesta pàgina web, així com l’actualitat que es vagi generant, aparicions en premsa, etc.

Si desitgeu tenir mes informació podeu dirigir-vos a la pàgina web de la fira:Biomassa_logo
Comments