Cerca'ns a Google+


TIPOLOGIA DEL PRODUCTE

 
En el mercat podem trobar diferents tipologies d'estella segons la 
seva granulometria i la seva composició, tant física com química. El factor més determinant i que condiciona el tipus de caldera a utilitzar, és la granulometria.

Per tant a l'hora de decidir quina caldera volem comprar, cal tenir clar quin tipus d'estella utilitzarem, entre altres.

A Espanya actualment encara no existeix una norma específica que estableixi les característiques físiques de l'estella.

Alguns fabricants europeus, sobretot els de calderes de gamma alta, utilitzen com a referència la norma austríaca ÖNORM 7133, aquesta norma estableix, entre altres, la granulometria. Segons això, s'estableixen 3 classes d'estella:


Estella 10X10. Aquesta estella, la més petita que produïm, és la més adequada per a les calderes i estufes policombustibles amb vis-sens-fi de petites dimensions, aptes per a clofolla d'ametlla i pinyolada.

Estella G30. La més petita de les 3 classes. Aquesta classe és la més usual per a calderes de 20 a 200 KW. La nostra estella compleix amb els requisits establerts per la norma austríaca ÖNORM M7133.

Estella 3X3 de segona. Estella usual per a calderes mitjanes de 200 a 500 kW. Aquestes calderes també poden cremar la classe inferior. Aquesta estella és d'una qualitat granulomètrica inferior a la G30, ja que conté part de les branques de l'arbre original.

Estella 8X8. Estella molt més grollera, utilitzada sobretot per a calderes grans del sector industrial que admeten estella amb més contingut d'humitat i amb una granulometria molt irregular.

VIDEO DE PRESENTACIÓ
 
Gracies a TV3 i especialment al programa "EL MEDI AMBIENT" podem disposar d'un video de presentació de la cooperativa.

Amb tota probabilitat es el video en que millor van saber captar el fonament que va originar aquest projecte altruista. un altre vegada, gracies l Xavier Duran i el Alfons Casado.